X
X
<svg class="herion-back-to-top"><g><line x2="227.62" y1="31.28" y2="31.28"></line><polyline points="222.62 25.78 228.12 31.28 222.62 36.78"></polyline><circle cx="224.67" cy="30.94" r="30.5" transform="rotate(180 224.67 30.94) scale(1, -1) translate(0, -61)"></circle></g></svg>

Bliv Udstiller

på det smukkeste julemarked

transparent

Til dig der vil deltage

i vores unikke julemarked sammen med en masser andre udstillere!

NORD Julemarked på Skovriderkroen har været en gentagende succes, og med omkring 25.000 besøgende gæster i 2023 stræber vi i 2024 efter at levere en endnu mere fortryllende oplevelse for både gæster og udstillere. Vi er fast besluttede på at skabe endnu et kapitel af, hvad vi med stolthed betegner, som Danmarks mest fortryllende julemarked. Med lysinstallationer til en værdi af 500.000 kr., inklusiv imponerende lysfigurer, en lysende nissefamilie, en stor lysende drage og meget mere, skaber vi det mest fortryllende julemarked. Der vil også være hyggelige juletræhytter, kunstig sne, underholdning som nissejagt og ballonshow, samt særlige gæster som Lucia og borgmesteren, der holder en tale. Alt er nøje planlagt for at sikre en fantastisk oplevelse for vores besøgende.

142

spændende udstillere

Flere af standholderne på NORD Julemarked er tilbagevendende, takket være deres positive omsætningstal fra tidligere år. I 2024 stræber vi efter at opretholde det imponerende besøgstal ved at forny Skovriderkroen og parken med endnu mere inspiration, og sikre, at et besøg bliver en uforglemmelig oplevelse for både store og små.

kort over standene

(klik for at forstørre)

transparent

25.000

Forventet Gæster

Vær med og præsentér dine produkter for 25.000 købestærke besøgende på det smukkeste og mest hyggelige julemarked på Skovriderkroen i Charlottenlund. Det giver dig en unik mulighed for at sælge dine produkter direkte fra din egen stand.

Børn og børnefamilier

nord julemarked er En samlingspunktfor hele familien

I NORD Julemarked finder man en imponerende food corner, mens der også er to mindre, men charmerende food corners i VEST og SYD, alle med rigelige sidepladser til rådighed. Desuden kan man glæde sig over et dedikeret børnetelt med kreative værksteder og aktiviteter, et delikatessetelt samt et blandet telt med forskelligartede udstillere, som alle byder på et væld af julelækkerier.

transparent
transparent

Mad og Drikke

En fest for hele familien!

Besøgstallet er betydeligt højt, tiltrækkende både børn og voksne med løfter om at forvænne alle sanser. Derfor er der rigelig plads til en overdådig oplevelse med gløgg og æbleskiver, delikate søde sager, fristende flæskestegssandwiches, et væld af madboder, forfriskende fadøl, sublim vin, læskende læskedrikke, velsmagende café latte, udover shopping varer fra de 142 udstillere.

dato & åbninbgstider

Skovriderkroen • Strandvejen 235 • 2920 Charlottenlund

22. 23. 24.NOVEMBER 2024

Fredag 10-18Lørdag 10-18Søndag 10-18

transparent

Alle priserne på stande er inkl. nattevagt, markedsføring, julemusik,
10 fribilletter for store stande, mellem stande 5 fribilletter, små stande 2 fribilletter etc.

STAND I FÆLLESTELTE

(klik på billedet for at forstørre)

LILLE STAND F1-F2-F4

Med gulv, lys, der spilles julemusik og der er varme i teltet. Plads til 14 udstillere, et mix af bolig, pelse, briller, julepynt, smykker etc.
1,5 x 3 meter

STOR STAND F1-F2

Med gulv, lys, der spilles julemusik og der er varme i teltet. Plads til 14 udstillere, et mix af bolig, pelse, briller, julepynt, smykker etc.
3 x 3 meter

STOR STAND I DELIKATESSEtelt F4

Med gulv, lys, der spilles julemusik og der er varme i teltet. Plads til 12 udstillere, gerne vin, rom, chokolade, lakrids, flødeboller, kager, nødder, olivenolie, champagne, honninghjerter, ost og pølser.
3 x 3 meter

spidstelte

spidstelt ved hovedvejen

Pyntet med julelys
(de røde på oversigten)
Med trægulv og med åbne sider, hvis behov.
3 x 3 meter

spidstelt i BØRNELAND

Telt pyntet med julelys
(de røde på oversigten)
Med trægulv og med åbne sider, hvis behov.
3 x 3 meter

mindre spidstelt

Pyntet med julelys
(de røde på oversigten)
Med trægulv og med åbne sider, hvis behov.
2 x 3 meter

andre stande

træhytter

Med granguirlander og lys indenfor og uden på
(de gule på oversigten)
Inkl. træhytte med gulv, kan enten have en åben låge eller med desk og lille strøm.
3 x 2,5 meter

foodtrucks

Alt efter størrelse af vogn og inkl. stor strøm.
Samt køre affald væk efter endt marked.
5 x 2,5 meter

STANDe uden telt

Man kan stå med en parasol og borde på græsset.
2 x 2,5 meter

KONTAKT OS FOR
BOOKING AF STAND

Trunnevangen 1
2920 Charlottenlund
Email: rina@nord-magasinet.dk
Telefon: 20 62 77 62
  Bliv en del af vores netvaerk:

  Tilmeld dig NORD Julemarkeds udstiller-nyhedsbrev i dag!

  Vil du sikre dig, at du aldrig går glip af spændende nyheder, eksklusive tilbud og unikke oplevelser fra NORD Julemarked? Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og få alt dette direkte leveret til din indbakke. Hold dig opdateret og vær blandt de første til at få fingrene i særlige tilbud og arrangementer. Tilmeld dig nu og vær en del af vores julemagi!

   

  kontakt info

  messe@nord-magasinet.dk
  Telefon 39 90 80 70

  sponsor

  quick links

  sponsor

  kontakt info

  messe@nord-magasinet.dk
  Telefon 39 90 80 70

  quick links

  sponsor

  © 2024 RM Event & Messer