X
X
<svg class="herion-back-to-top"><g><line x2="227.62" y1="31.28" y2="31.28"></line><polyline points="222.62 25.78 228.12 31.28 222.62 36.78"></polyline><circle cx="224.67" cy="30.94" r="30.5" transform="rotate(180 224.67 30.94) scale(1, -1) translate(0, -61)"></circle></g></svg>

Næste event!

Nord Julemarked 2024

Velkommen til eventyrligt julemarked med lys, musik og magi!
Oplev et julemarked ud over det sædvanlige, hvor du mødes af en fortryllende scene: lysende juletræer, gigantiske kugler og nissefigurer. Lyden af julemusik fylder luften, mens du ser julemanden, Luciaoptoget og glade ballonklovne sprede glæde. Børnene kan nyde ponyridning og sjove aktiviteter, mens du forkæler dig selv med lækkerier fra de mange boder, omgivet af duften af hjemmelavet gløgg og varme æbleskiver.

Program

Programmet omfatter en bred vifte af musik, sang fra kor og underholdning, se luciaoptog, julemanden der deler slik ud og m.m. der appellerer til både børn og voksne.

Børn

Der vil være mange aktiviteter for børn alt fra ponyridning, ansigtsmaling, ballondyr,
luciaoptog, nissejagt, mød julemanden der deler slik ud kreativt børnetelt hvor de kan tegne, lave julepynt eller malle på træhjerter og mange store lysende huse som børn kan gå ind i.

Mad og Drikke

Få munden til at løbe i vand og opdag et sandt overflødighedshorn af lækkerier! Der er 3 foodcorner områder med siddepladser, varmelamper, bar med fadøl, læskedrikke, vin og alt fra flæskestegssandwich, pizza, hotdogs, sandwich og m.m. samt gløgg og æbleskriver. Altod kaffevogne med god latte eller varm kakao.

Magisk julemarked med mad, musik og mere!

Foodcorner og Juleshopping
Julemarkedets hjerte er “Foodcorneren” med borde og bænke under åben himmel, omgivet af mad- og drinksboder. I Skovriderkroens park kan man nyde drikkevarer og mad til tonerne af julemusik. Køb julegaver eller delikatesser i varme telte og hyggelige juletræhytter. Stemningen er magisk med granguirlander, lys og flotte spidstelte. Der er 142 boder med alt fra mad til julegaver.

Hjertelig velkommen

til Skovriderkroen i Charlottenlund

Skovriderkroens historie
Skovriderkroen er opført i 1937. Bygningen er tegnet af arkitekt Einar Rosenstand, og Skovriderkroen erstattede det tidligere traktørsted “Over Stalden”.
I næsten 50 år fungerede Skovriderkroen som populært sted at holde fester, mærkedage mv. Skovriderkroen er brugt som kulisse i flere danske film gennem tiden.
Siden 2011 har der fast været restaurant, og de senere år, har NORD Julemarkedet været med til at puste nyt liv i Skovriderkroen med de årlige tilbagevendende markeder, hvor både Skovriderkroen og parken danner rammen om Danmarks smukkeste julemarked.

P r a k t i s k e • i n f o

Parkering

Her kan du parkere, når du skal til NORD Julemarked og de er alle mellem 3-7 min gå afstand fra Julemarked:

• Skovriderkroen - P plads
• NPV, Jægersborg Allé 1A - P plads
• Charlottenlund Fort, Strandvejen 150 - P plads
• Bregnegårdsvej - Parkering
• Gyldenlundsvej - Parkering
• Traverbanevej - Parkering
• Charlottenlund Station - P plads
• Ordrupjagtvej - Parkering

Bus og Tog

Tag toget til Charlottenlund Station. Det er 5 min fra Skovriderkroen og bus 179 og 23 går næsten lige til døren.

KORT

(Klik nedenunder for at forstørre)

handicapvenligt

Stierne er kørestolsvenlige, og der er et handicaptoilet i stueplan. Der er ligeledes elevator op til boderne på 1. sal på Skovriderkroen.
Fri entré for handicapledsagere.

Hunde

Hunde i snor er meget velkommen

dato & åbninbgstider

Skovriderkroen • Strandvejen 235 • 2920 Charlottenlund

22. 23. 24.NOVEMBER 2024

Fredag 10-18Lørdag 10-18Søndag 10-18

priser

Bliv en del af vores netvaerk:

Tilmeld dig NORD Julemarkeds udstiller-nyhedsbrev i dag!

Vil du sikre dig, at du aldrig går glip af spændende nyheder, eksklusive tilbud og unikke oplevelser fra NORD Julemarked? Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og få alt dette direkte leveret til din indbakke. Hold dig opdateret og vær blandt de første til at få fingrene i særlige tilbud og arrangementer. Tilmeld dig nu og vær en del af vores julemagi!

 

kontakt info

messe@nord-magasinet.dk
Telefon 39 90 80 70

sponsor

quick links

sponsor

kontakt info

messe@nord-magasinet.dk
Telefon 39 90 80 70

quick links

sponsor

© 2024 RM Event & Messer